Begonnen aan de Hekstraat in Beilen is Slijterij-Wijnhandel al vele aantal jaren actief als slijterij. In 2003 is er de slijterij in Coevorden bijgekomen en sinds 2005 is Slijterij-Wijnhandel Sanne-Paul Benting volledig gevestigd in Coevorden. Eerst in winkelcentrum Gansehof en in 2018 verhuist naar de Markt 16a.

De slijterij heeft een ruim aanbod in wijnen, jenevers, portsoorten, speciaal bier en whisky.

Naast de wijnen uit de klassieke wijnlanden zoals Frankrijk, Italië en Spanje, hebben wij ook een uitgebreid assortiment wijnen uit bijvoorbeeld Zwitserland en Hongarije. Hongarije is een wijnland bij uitstek met een oude traditie dat in grote opkomst is. De meest beroemde wijnen komen uit het gebied rondom de stad Eger, maar ook in het zuiden van Hongarije worden zeer bijzondere wijnen gemaakt. Wilt u dit in het echt zien, dan kunt u bij ons een vakantie woning huren in Hongarije tussen de wijngaarden en zelf kennis maken met deze prachtige wijnen uit dit prachtige land.

Slijterij Benting Coevorden

Meer dan 200 verschillende soorten whisky’s sieren hier de planken.

Het whiskyaanbod is groot bij ons. Van Iers tot Bourbon, van blends tot single malt whisky, van alles is aanwezig. Bijzonder trots zijn we op de uitgebreide collectie van de Springbank Distillery. Deze distilleerderij is een van de oudste van Schotland en heeft alles in eigen beheer. De smaak is zeer delicaat en verrassend. Voor vragen en advies of gewoon even kijken stapt u gerust binnen bij Slijterij Benting.

Slijterij Benting winkel in Ganzenhof Coevorden

Voor speciaalbieren bent u bij ons ook aan het goede adres.

Vele kleine brouwerijen zijn present bij ons op de planken. bijzonder trots zijn we op de bieren van brouwerij "De Gulzige Gans" uit Coevorden. Deze lokale bieren hebben al vele prijzen gewonnen en vallen goed in de smaak bij velen. Een echte aanrader dus. Ook bieren van de Mommeriete, Maallust en Drentsche Schans staan in ons assortiment.

Feestpakketten bij Slijterij Benting

Openingstijden:

Gewijzigde openingstijden.
Wij zijn momenteel beperkt geopend.

Momenteel alleen open op:
Vrijdagmiddag van 10.00 tot 18.00 uur.
Zaterdagmiddag van 10.00 tot 17.00 uur.

Whisky informatie